Tilbygning

Teamet hos Verov Arkitekter har lang erfaring med tilbygning til hus, villa, parcelhus og sommerhus

Det vigtigste er, at kunderne er glade for oplevelsen af at bo i det, vi har lavet for dem

Vi arbejder tæt sammen med kunden om at finde de løsninger, der giver mest værdi for netop dem, hvilke der fungerer bedst arkitektonisk, og hvilke løsninger der også får boligen til at stige i værdi.

En tilbygning til et parcelhus kan ske som modspil til det eksisterende, eller man kan overtage husets eksisterende værdisæt og bygge ud fra dét. Det vigtigste er, at kunderne er glade for oplevelsen af at bo i det, vi har lavet for dem.

KONTAKT VEROV

Energirenovering

1. Sal med respekt

Tilbygning

Tilbygning til 50er villa

Tilbygning

1. Sal Tilbygning

Tilbygning

1. Sal Tilbygning

En tilbygning er en anledning

Projektet med at beslutte sig for at bygge til, er også en anledning til at overveje, hvad man savner i sit hjem. Måske kan flere ønsker og behov opfyldes i samme ombæring. Det er blandt andet det, vi taler om, når du mødes med Verov Arkitekter.

Måske står du og mangler et par ekstra værelser, ønsker dig et hjemmekontor eller en større stue. For mange husejere giver det ofte sig selv, hvor tilbygningen skal være. Den kan måske kun placeres i forlængelse af huset eller som en vinkel ud i haven.

Placeringen af tilbygningen kan ofte give dig et praj om, hvilke rum du skal vælge at indrette i tilbygningen.

Man kan stå med et hus, der ikke har så meget at byde på udefra, og så er en tilbygning eller ombygning en anledning til at ændre husets udseende – populært sagt at give hele huset et ansigtsløft.

Værdistigningen ved en tilbygning – detaljerne tæller

Vi arbejder tæt sammen med kunden om at finde den type tilbygning, der giver mest værdi ud fra, hvad kunden drømmer om. Måske en tilbygning i træ? Men vi rådgiver også om, hvad der fungerer bedst arkitektonisk – og hvilke løsninger der får boligen til at stige i værdi.

En tilbygning skal nemlig gerne øge værdien af hele huset. Det gælder derfor om, at hele huset bliver løftet af tilbygningen. Det kan gøres ved at skabe en god kontakt mellem de nye rum og det oprindelige hus.

For eksempel ved nogle fine lange kig igennem huset eller ved at sørge for, at tilbygningen ikke skygger eller tager lyset fra det oprindelige hus.

Overgangen til tilbygningen skal være usynlig indefra. Det er et pillearbejde, at højder skal passe nøjagtigt sammen, samt at man ikke kan se, hvor den bærende væg er. Hver detalje tæller, for helst skal man ikke fornemme, hvad der er tilbygning, og hvad der var den oprindelige bygning.

Arkitektur i med- eller modspil?

Hos Verov Arkitekter gør vi meget ud af, at en tilbygning skal være harmonisk – hvad enten den skal fungere som med- eller modspil til det eksisterende. En tilbygning til et hus kan ske som modspil til det eksisterende, eller man kan overtage husets eksisterende værdisæt og bygge ud fra dét.

Hvilke zoner i huset vil vi gerne lave tilbygninger til?

Ud over at få mere plads har der de seneste år været særlige områder, som mange boligejere har været interesserede i, når de skulle bygge til. Og det hænger igen sammen med udviklingen i, hvordan vi ønsker at leve sammen.

Højt på listen står generelt ønsket om en større stue med bedre lysindfald, bedre kontakt mellem inde og ude ved hjælp af ude-inde-zoner og havestuer, et wellness-badeværelse samt flere og bedre værelser.

3D-oplevelser af tilbygningen

Vi konstruerer 3D-oplevelser, så man kan opleve sin kommende tilbygning i 3D. For de fleste er det vanskeligt at danne sig et indtryk af rum eller overgangen mellem rum ud fra en tegning.
Som en del af vores service renderer vi tegningerne af ombygningen, så de kan opleves i 3D. På den måde sikrer vi, at du som kunde får et produkt, der er så tæt som muligt på, hvad du har forestillet dig og drømt om.