Ombygning

Verov Arkitekter bygger ikke bare huse, vi skaber hjem – vi tager altid udgangspunkt i vores kunders ønsker.

Vi vil meget gerne bidrage med det, vi kan, men vi har ikke behov for at trække hele vores værdisæt ind over projekterne.

Det kan give et spændende byggeri at trække ting ind, som tager udgangspunkt i, hvor man kommer fra, og man kan prøve at finde materialer, som ikke gør det uoverkommeligt at bygge.

I private hjem er det også vigtigt med iscenesættelse, og hvordan man sætter materiale sammen. Mange familier får aldrig iscenesat eller indrettet deres hjem.

Verov Arkitekter skaber hjem med profil og mere rumlighed gennem kvadratmeteroptimering samt ved at skabe blikfang og arbejde med lyset.

KONTAKT VEROV

Energirenovering

1. Sal med respekt

Total renovering

Totalrenovering

Konceptudvikling

Konceptudvikling

Konceptudvikling

International konceptudvikling

Konceptudvikling

International konceptudvikling

Totalplan

Totalplan

Tilbygning

Tilbygning til 50er villa

Arkitekt

Arkitekttegnet hjem

Tilbygning

1. Sal Tilbygning

Energi renovering

Energirenovering

Tilbygning

1. Sal Tilbygning

Total renovering

Totalrenovering

Rumoptimering

Hos Verov Arkitekter prøver vi at skabe boliger, hvor man føler sig hjemme. Mange boliger er bygget i en anden tid, hvor hjemmet var meget funktionsopdelt. I dag lægger vi vægt på fællesrum.

Som tiden går, forandres den måde, vi indretter vores bolig. I gamle dage var spisestuen et særligt rum, der kun blev opvarmet og brugt ved særlige lejligheder.

I 60‘erne og 70‘erne var rummene små, og børnene legede på deres værelse.

I dag bruger hele familien i høj grad stuen, så børnene ikke sidder alene på deres værelser men er med i familielivet. Samtidig er det tidligere så lille køkken måske blevet husets egentlige samlingspunkt.

Verov Arkitekter arbejder med kvadratmeteroptimering ved at geniscenesætte rum og skabe nye – hele tiden i tråd med de mennesker, der skal bo i hjemmet.

Overblik og realisme i planlægning af ombygninger

Verov Arkitekter hjælper med at danne overblik over projektet og lave realistiske planer – både hvad angår tid og økonomi.

Før man går i gang med en ombygning, skal man overveje:

3D-oplevelser af det arkitektoniske produkt

Vi konstruerer 3D-oplevelser, så man kan opleve ombygningen af sit hjem i 3D. For de fleste er det vanskeligt at danne sig et indtryk af rum eller overgangen mellem rum ud fra en tegning.

Som en del af vores service renderer vi tegningerne af bygninger, tilbygninger, rum eller indretninger, så de bliver til 3D-oplevelser. På den måde sikrer vi, at du som kunde får et produkt, der er så tæt som muligt på, hvad du har forestillet dig og drømt om