Renovering

Renoveringer handler om at optimere det eksisterende og tage udgangspunkt i samme.

Hos Verov Arkitekter har vi ikke på forhånd en æstetik, vi lægger ind over et projekt

Verov Arkitekter hjælper med at danne overblik over projektet og lave realistiske planer – både hvad angår tid og økonomi. Man kan overveje, om man bygger om, fordi man gerne vil have pengene tilbage den dag, man skal sælge, eller om det er rent liebhaveri – her rådgiver vi gerne.

Man kan som husejer blandt andet overveje, om man kan gøre noget andet? Er det nødvendigt at bygge helt om – eller kan man forbedre bygningen.

Hvis man renoverer – kan man så samtidig forskønne facaden? Hvad giver det mening at gøre samtidig, og vil der være besparelser ved at gøre flere ting samtidigt?

Det kan give spændende byggeri at trække ting ind, som tager udgangspunkt i, hvor man kommer fra. Man kan prøve at finde materialer, som ikke gør det uoverkommeligt at bygge.

KONTAKT VEROV

Råd hos fagfolk

Verov Arkitekter kan på et tidligt tidspunkt give indblik i omfanget af et renoveringsprojekt, hvilke byggetekniske udfordringer der følger med – men også hvilke muligheder, det åbner op for. 

Vi vil altid råde til, at man får en ingeniør til at lave beregninger, hvis man ændrer på husets bærende eller stabiliserende konstruktion – og selvfølgelig at rådføre sig med en ingeniør, hvis man er i tvivl om, hvorvidt en konstruktion er bærende eller stabiliserende.

Ved større projekter kan det være nyttigt at få en byggesagkyndig til at hjælpe med at lave budget for projektet og aftalegrundlag med håndværkerne samt med at styre byggeprojektet.

Byggetilladelse

Hos Verov Arkitekter hjælper vi med at indhente byggetilladelser hos kommunen. Vi leverer alle tegninger og hjælper med at skaffe de rigtige beregninger til byggetilladelser.

Cases

Energirenovering

1. Sal med respekt

Total renovering

Totalrenovering

Totalplan

Totalplan

Energi renovering

Energirenovering

Total renovering

Totalrenovering

Rum og hjem af varig værdi

Teamet hos Verov Arkitekter har lang erfaring med renovering af private hjem. Idealet for alle tegnestuens projekter er brugbarhed. Vi arbejder for at skabe hjem, hvor man kan hygge sig til daglig og holde gode fester – og som er smukt at bo i.

Skal man have lavet en renovering eller bygget en tilbygning, er det også en anledning til at skabe en ny profil til sit hjem.

Mange boliger er fra en anden tid, hvor køkkenerne var små, og man opholdt sig i små rum rundt omkring. I dag river man vægge ned og skaber luft. Fællesrum er vigtigere end nogensinde. Det er også der, hvor voksne og børn er sammen.

Uanset om man renoverer hele sit hjem eller nøjes med at renovere sit køkken, rådgiver vi om, hvilken type af renovering der skaber mest værdi, når boligen en dag skal sælges. Vi hjælper også med at afklare, hvilken type renovering, netop denne familie vil synes, giver mest værdi.

Hos os er et vellykket byggeprojekt det, hvor kunderne ender med et hjem, der er som skabt til dem – fordi det er det!

Renoveringer skal skabe varig værdi

Udgangspunktet er altid at skabe løsninger af varig værdi. At tilføre værdi til det eksisterende og rette op på eventuelle uhensigtsmæssigheder ved en ejendom.

Det kan være, man som ejer af en bygning synes, at man har købt et hus, der ikke har så meget at byde på i udtrykket. Så kan man vælge at give hele huset et ansigtsløft.

En gammel tresservilla kan få et facelift, så den får et helt nyt udtryk.

Det kan også være, der er noget, man gerne vil bevare – så er opgaven at føre husets værdisæt videre i en renovering.

I Renovering og økonomi


Der er stor forskel på, hvor stor del af sin investering i en renovering, man kan forvente at få tilbage, hvis man sælger sit hus, alt efter hvilke(t) rum man vælger at renovere.

Vi har samlet en række eksempler på, hvordan man kan forvente, tilbagebetalingen er på forskellige renoveringsprojekter.